GIETVLOEREN SPECIALIST VOOR MODIEUZE GIETVLOEREN WONINGEN

De opmars van modieuze en stijlvolle kunststof gietvloeren in woningen is niet meer te stoppen. Bij moderne en dynamische gezinnen wordt de innovatieve kunststof vloerbekleding op steeds grotere schaal toegepast in alle vertrekken van de woning. En dat is voor epoxy en polyurethaan gietvloeren niet zo verwonderlijk, omdat deze kunststof gietvloeren over onderscheidende eigenschappen beschikken die dit mogelijk maken. Kunststof gietvloeren van vloerenbedrijf CAJAC zijn: allergie- en brandvrij, in hoge mate geluiddempend, vloeistofdicht, leverbaar in elke compositie en NCS of RAL kleur, duurzaam en hoogwaardig. Omdat ze naadloos aangebracht worden zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Vanwege de vele positieve en onderscheidende eigenschappen vindt u kunststof vloeren steeds vaker in badkamers, keukens en toiletten. Kunststof gietvloeren kunnen door ervaren applicateurs zelfs qua design en kleur volledig worden afgestemd op uw muurtegels en interieur.

Vloerenbedrijf CAJAC voor de nieuwste trends op het gebied van vloerstyling

Wanneer u op zoek bent naar een moderne en duurzame kunststof gietvloer, dan bent u bij vloerenbedrijf CAJAC aan het juiste adres. Want onze ervaren en gespecialiseerde applicateurs weten als geen ander de nieuwste trends en technieken toe te passen in uw woning. Indien gewenst kunnen wij dit combineren met traditioneel en ambachtelijk vloerwerk van de hoogste kwaliteit, want vloerenbedrijf CAJAC is een ambachtelijk gietvloerenbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring waar de kennis van traditioneel en ambachtelijk vloerwerk van de hoogste kwaliteit bewaard is gebleven. Bij trendsetter CAJAC kunt u dus niet alleen kiezen voor de nieuwste trends en technieken op het gebied van kunststof gietvloeren, maar ook voor traditioneel en ambachtelijk vloerwerk van de hoogste kwaliteit. Bij vloerenbedrijf CAJAC krijgt u het beste van 2 werelden.

Vloerenbedrijf CAJAC voor de nieuwste trends en technieken

We zijn er trots op, dat steeds meer modebewuste en milieubewuste klanten op basis van mond-tot-mondreclame bij ons advies komen inwinnen over de nieuwste trends en technieken op het gebied van vloerstyling of voor het ambachtelijk aanbrengen en samenstellen van gietvloeren. Onze ervaren applicateurs weten als geen ander hoe groot de invloed is van maatwerk kunststof gietvloeren op de sfeer en ambiance in een woning. Door een ‘verkeerd’ gekozen kunststof gietvloer of grindvloer bereikt u nooit de huiselijk sfeer die u voor ogen heeft. U krijgt dat wel voor elkaar wanneer u zich door de gedreven en ervaren applicateurs van vloerenbedrijf CAJAC laat adviseren. Door op deze wijze te werken en geen concessies te doen kunnen wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U en uw gasten zien en ervaren het verschil wanneer wij een vloer in uw woning hebben opgeleverd.

Wilt u meer informatie over de vele toepassingen en mogelijkheden van duurzame kunststof gietvloeren, coatingvloeren of betononderhoud van vloerenbedrijf CAJAC? Bel dan beslist telefoon 0183 – 511 012 / 06 – 5184 0310 of stuur een e-mail naar contact