CAJAC UW PARTNER IN BUSINESS VOOR DE NON-PROFIT SECTOR

Vloerenbedrijf CAJAC wordt met grote regelmaat ingeschakeld voor haar expertise en het appliceren van maatwerk kunststof gietvloeren in de non-profit sector. U moet dan denken aan maatwerk kunststof vloeren voor de gezondheidszorg, scholen, sportzalen en zwembaden dan wel in gebouwen van de centrale en lokale overheid. Aangezien de non-profit sector in meerdere opzichten een voorbeeldfunctie vervult, moeten de kunststof gietvloeren aan de hoogste eisen voldoen en speelt de wet- en regelgeving in het bijzonder bij dit soort vloeren een bepalende rol. Zo moeten de gebruikte producten en diensten duurzaam en milieuvriendelijk zijn en dienen de kunststof gietvloeren aan de strengste eisen en alle specificaties te voldoen. Wanneer hieraan voldaan is, wordt gekozen voor het vloerenbedrijf, dat de aantrekkelijkste prijs / kwaliteit verhouding offreert.

Hoogkwalitatieve en milieuvriendelijke kunststof gietvloeren

Als gevolg van de strenge bezuinigingen in de non-profit sector moet er zo scherp mogelijk worden ingekocht. Mede dankzij onze ambachtelijke en kostenefficiënte wijze van werken worden de applicateurs van ambachtelijk vloerenbedrijf CAJAC frequent ingeschakeld om maatwerk gietvloeren op basis van epoxyharsen of polyurethaan in de non-profit sector te appliceren. Dit geldt ook voor het aanbrengen van duurzame coatingvloeren en betononderhoud. Als gevolg van krimpende budgetten wordt er ook steeds vaker gekozen voor goedkopere alternatieven dan wel voor reparatie in de vorm van betononderhoud. Ook voor deze dienstverlening kunt u een beroep doen op de meer dan 30 jaar ervaring en expertise van vloerenbedrijf CAJAC.

Bij CAJAC grote keuze en diversiteit aan toepassingen kunststof gietvloeren

Wanneer uw organisatie actief is in de non-profit sector, dan kunt u bij ambachtelijk vloerenbedrijf CAJAC kiezen uit een diversiteit aan maatwerk kunststof gietvloeren. Denk hierbij aan gietvloeren die voorzien zijn van antislip, belijningen of uw bedrijfslogo; kunststof vloeren die geluiddempend en vloeistofdicht zijn. Dankzij deze mogelijkheden worden onze kunststof gietvloeren toegepast in:

  • Belastingkantoren
  • Gezondheidszorg
  • Scholen
  • Sportzalen
  • Stadskantoren
  • Zwembaden

 

Wilt u meer informatie over de vele toepassingen en mogelijkheden van duurzame kunststof gietvloeren, coatingvloeren of betononderhoud van vloerenbedrijf CAJAC? Bel dan beslist telefoon 0183 – 511 012 / 06 – 5184 0310 of stuur een e-mail naar contact