CAJAC LEVERT BEDRIJVEN UITSLUITEND MAATWERK GIETVLOEREN

Wanneer u op zoek bent naar een kunststof bedrijfsvloer voor uw onderneming zal door de ervaren en gecertificeerde applicateurs van vloerenbedrijf CAJAC eerst in kaart worden gebracht welke specifieke eisen er voor de branche waarin u actief bent gelden. Daarna zullen wij uw persoonlijke wensen in kaart brengen tijdens het oriënterend gesprek om u een maatwerk voorstel te kunnen doen voor een kunststof bedrijfsvloer die in alle opzichten aan al uw verwachtingen voldoet. Dat is met kunststof bedrijfsvloeren van vloerenbedrijf CAJAC namelijk mogelijk, omdat kunststof gietvloeren ten opzichte van andere vloersystemen een groot aantal voordelen bieden. Kunststof bedrijfsvloeren kunnen namelijk volledig aangepast worden aan al uw eisen en wensen. Zo zijn de kunststof gietvloeren van vloerenbedrijf CAJAC kras arm, naadloos, slijtvast, duurzaam, vloeistofdicht en zeer onderhoudsvriendelijk. En onze kunststof gietvloeren zijn op het interieur van uw onderneming volledig aan te passen, omdat zij in elke kleur en compositie leverbaar zijn.

Een hoogwaardige kunststof bedrijfsvloer voor een scherpe prijs

Een kunststof bedrijfsvloer van vloerenbedrijf CAJAC is een hoogwaardige en kwalitatieve bedrijfsvloer, die een duurzame bescherming biedt tegen chemische en mechanische invloeden. Onze zeer ervaren en gecertificeerde applicateurs gebruiken voor het appliceren van een maatwerk kunststof bedrijfsvloer namelijk de allerbeste grondstoffen en kunstharsen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Dit vormt de basis voor een hoogwaardige kunststof bedrijfsvloer die niet alleen aan al uw wensen voldoet, maar ook nog eens scherp geprijsd is. U kunt bij vloerenbedrijf CAJAC kiezen uit kunststof bedrijfsvloeren op basis van epoxyharsen of polyurethaan die met de hand ambachtelijk worden geappliceerd.

Grote verscheidenheid aan toepassingen kunststof bedrijfsvloeren    

Bij ambachtelijk vloerenbedrijf CAJAC kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan maatwerk kunststof bedrijfsvloeren. Denk hierbij aan gietvloeren die bestand zijn tegen chemicaliën of hitte; kunststof gietvloeren die voorzien zijn van antislip, belijningen of uw bedrijfslogo; kunststof bedrijfsvloeren die geluiddempend of vloeistofdicht zijn. Dankzij deze mogelijkheden kunnen onze kunststof bedrijfsvloeren o.a. worden toegepast in:

  • Fabrieken
  • Horecagelegenheden
  • Kantoren
  • Keukens
  • Magazijnen
  • Parkeergarages
  • Showrooms
  • Werkplaatsen
  • Winkels

 

Wilt u meer informatie over de vele toepassingen en mogelijkheden van duurzame kunststof gietvloeren, coatingvloeren of betononderhoud van Vloerenbedrijf CAJAC? Bel dan beslist telefoon 0183 – 511 012 / 06 – 5184 0310 of stuur een e-mail naar contact